Parkstraat 15 9620 Zottegem
+32 9 364 58 58
HUISHOUDELEKTRO >> Droogkast >> Siemens >> WT8HXK90FG
Siemens WT8HXK90FG
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

Warmtepomp droogautomaten met Wifi en Home Connect: Geniet van maximaal comfort dankzij het intelligentCleaning system en minder strijken met smartFinish.
  • intelligentCleaning system: pluizen verwijderen na de 20e droogronde.

  • Controle en toegang tot uw droger, ongeacht waar je bent - met de easy-to-use HomeConnect App. (Beschikbaar voor iOS en Android)

  • Vermindert zelfs sterke kreuken voor het strijken: smartFinish programma voor maatpakken, hemden en bloezen.

  • A+++: uiterst efficiënt drogen.

  • Sensorgestuurde autoDry-technologie voorkomt dat het wasgoed krimpt bij het drogen.Droog voorzichtig en nauwkeurig: autoDry.Sensors meten en regelen nauwkeurig de temperatuur en de vochtigheid, zodat de was niet wordt oververhit of ongelijkmatig droogt. Uw wasgoed wordt zo bijzonder voorzichtig en nauwkeurig gedroogd - minder energie en minder tijd om te strijken nodig. Perfect.Bijzonder zacht voor speciale vezels: het outdoor-droogprogramma.Functionele stoffen moeten voorzichtig behandeld worden, ook tijdens het drogen. Met name de gelijmde naden zijn gevoelig voor warmte. Daarom houdt het droogprogramma voor outdoor-kleding een constante, lage temperatuur aan.Bijzonder zacht en voorzichtig drogen: softDry-trommelsysteem.Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.Het eerste 40-minuten droogprogramma van Siemens: Rapid 40.Het wasgoed dat u heeft gewassen met het Rapid 15 wasprogramma is perfect droog in slechts 40 minuten door de optimale temperatuurregeling en de speciale afkoelfase.Alles drogen van kasjmier tot sportschoenen: de wol/schoenenmand.De wol/schoenenmand wordt stevig in de machine verankerd in een horizontale positie en draait niet mee met de trommel. Zachte en gelijkmatige verdeling van de warme lucht zorgt ervoor dat een dikke wollen trui in hooguit twee uur droog is.


€ 1199,99
Vraag scherpste prijs aan
Status: Contacteer voor voorraad
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Bediening op afstand :
Koppeling met app :
Breedte :59,8 cm
Diepte :59,9 cm
Droogrek :
Droogresultaat :B
Droogtijd (volledig geladen katoen) :168 min/cycle
Energieklasse :A+++
Geluidsniveau :62 dB(A)
Gewicht :57,16 kg
Glazen deur :
Hoogte :84,2 cm
Ingebouwde condensafvoer :
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Antikreuk :
Omkeerbare deur :
Sturing :Elektronisch
Trommel :softDry
Verlichting binnen :
Uitgestelde start :
Zoemer op het einde van het programma :
Aanduiding filter reinigen :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Aanduiding van het droogprogramma :
Aansluitwaarde :1000 W
Energieverbruik per cyclus :1,61 kWh
Jaarlijks elektrisch verbruik :193 kWh
Type droogkast :Warmtepomp
Trommelinhoud :9 kg
Droogprogramma's :Tijdgestuurd , Snel , Wol , Overhemden , Katoen , Synthetisch , Outdoor , Gemengd , Handdoeken , Lingerie
Koolborstelloze motor :
Nieuwsberichten